Zoeken
  • SlaagTAT

5 redenen waarom je het tweede proefexamen van 2021 niet wilt missen!

Ben je reeds ingeschreven voor het eerste, GRATIS proefexamen van 2021? Top! Wie weet wil je jouw slaagkansen nóg verder boosten en ben je ook geïnteresseerd in het tweede SlaagTAT proefexamen. In deze blog vertellen we je er alles over.


Je inschrijven doe je via deze link.


Het SlaagTAT proefexamen, de beste voorbereiding op de toelatingsproef geneeskunde.

In 2020 organiseerde SlaagTAT reeds een gratis én een betalend proefexamen, beide met veel enthousiasme ontvangen door de studenten die dromen van genees- of tandheelkunde. Ook in 2021 herhalen we dit succesverhaal.


In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over het tweede proefexamen, waarom je dit niet mag missen en onderaan lijsten we nog alle belangrijke details op. Maar laat ons eerst even een student aan het woord laten voor we van start gaan!


Brent haalde persoonlijk heel veel waarde uit de beide SlaagTAT proefexamens.

#1 Het tweede proefexamen is exclusief


Terwijl het eerste, GRATIS proefexamen toegankelijk is voor alle studenten die graag willen deelnemen, gaat het betalend proefexamen door in een besloten groep met een gelimiteerd aantal deelnemers. Omdat je kort voor het echte examen nogmaals een proefexamen aflegt, leer je eens zo veel extra bij en raak je nóg meer vertrouwd met het online toelatingsexamen. Dit levert je een voordeel op, waardoor je jouw kans om gunstig te rangschikken wederom aanzienlijk verhoogt.


Reserveer je plaats nu via dit formulier en wees gerust voor de toelatingsproef 2021!


Margaux vond dat de SlaagTAT proefexamens bijdroegen aan haar slaagkans voor de toelatingsproef.

#2 Je leert gigantisch véél bij dankzij het tweede proefexamen


Zelfs wanneer je reeds volledig voorbereid bent - en nadat je hebt deelgenomen aan het eerste, gratis proefexamen - zal je ontzettend veel waarde halen uit het tweede proefexamen. Het is de uitgelezen kans om jezelf te testen op de volledige leerstof, onder tijdsdruk in een gelijkaardige examenomgeving als op het echte examen. We geven je er de laatste belangrijke tips mee die voor jou het verschil kunnen maken op de toelatingsproef.


Feride kon heel wat bijleren uit de beide SlaagTAT proefexamens.

#3 Je ziet je progressie doorheen het jaar


Omdat we je met alle proefexamens gericht bijsturen, zien we bij vele studenten een fantastische vooruitgang gedurende het jaar. Een resultaatsstijging van 15% à 30% was niet zeldzaam vorig jaar, zelfs bij studenten die het op het eerste proefexamen al goed deden. Het tweede proefexamen geeft je nogmaals een laatste boost om je kans op een gunstige rangschikking opnieuw te verhogen.


Elke deed mee aan de beide SlaagTAT proefexamens en kon haar resultaat telkens significant verbeteren.
Ook bij Maarten werd een zeer motiverende vooruitgang zichtbaar na de twee SlaagTAT proefexamens.

#4 Het tweede proefexamen is perfect geplaatst


De datum van het tweede proefexamen - voorlopig 26 juni - is ideaal. Niet te vroeg, niet te laat: zo heb je alle leerstof idealiter al verwerkt en na het proefexamen heb je nog ruim de tijd om jezelf op basis van onze professionele feedback bij te sturen.


Voorlopig leggen we de datum van ons proefexamen vast op 26 juni. Dit is onder voorbehoud, want de officiële datum van het echte toelatingsexamen 2021 is nog niet bekend gemaakt door de overheid. Ten gevolge van de Covid19-situatie is het ook nog niet duidelijk of dit zal plaatsvinden aan het begin of aan het einde van de zomervakantie. Wij zullen ervoor opteren om de datum van ons proefexamen aan te passen zodanig dat dit het meest voordelig uitkomt voor de studenten.


Omdat er een limiet staat op het aantal deelnemers voor het tweede proefexamen, kan je jezelf nu reeds inschrijven via dit formulier om verzekerd te zijn van een plaats. Indien de datum van het proefexamen wordt gewijzigd, kan je ervoor kiezen om jouw plaats te behouden of om kosteloos te annuleren indien dit je niet meer zou uitkomen.#5 En nóg vele andere redenen waarom het proefexamen helpt om jouw dromen te verwezenlijken...


Omdat we bij SlaagTAT niet graag in herhaling vallen, houden we deze blog liever kort en krachtig. Net zoals onze lessen. Wil je nog 5 andere goede redenen lezen waarom het tweede SlaagTAT proefexamen je op het lijf geschreven is? Dan verwijzen we je naar onze blog van vorig jaar, want al deze zaken blijven natuurlijk ook gelden.


RESERVEER NU MIJN PLAATS!

 

Praktische zaken


Het tweede proefexamen is een unieke kans om op objectieve wijze te weten te komen hoe ver je effectief staat in je voorbereiding voor het toelatingsexamen arts & tandarts. We volgen hetzelfde format als onze vorige proefexamens. Dat betekent dat je in de voormiddag opnieuw 40 representatieve (nieuwe!) meerkeuzevragen krijgt over de kennis in de wetenschappen. Na de middagpauze worden deze vragen stap per stap overlopen met onze vakspecialisten tijdens de live verbetering en daarna ontvang je weer een rapport met een duidelijk overzicht van hoe goed je het doet op elk vak.


Prijs: voor een deelname aan het proefexamen (inclusief live verbetering en evaluatie) vragen we €97 per persoon.


Locatie: online! Het enige dat je nodig hebt is een computer (idealiter) of tablet/smartphone.


Tijdstip: het proefexamen vindt plaats van 09u00-12u00 (tot 12u30 voor studenten met examenfaciliteiten) en de verbetering nadien vindt plaats van 13u00-17u00. Nadat we alle vragen besproken hebben, voorzien we nog een uur tijd om vragen te beantwoorden.


OPMERKING: indien je geïnteresseerd bent om deel te nemen maar de - voorlopige - datum past je niet, kan je ons hiervoor contacteren. Het tweede proefexamen is een 'exclusiever' evenement en daarom kunnen we hier ook meer flexibel in zijn.


De specifieke instructies voor dit proefexamen komen later online.


RESERVEER NU MIJN PLAATS!


Veel succes gewenst!


Koen van SlaagTAT

Mede-oprichter

323 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven